Am inceput!

28.03.2011

Sambata dimineata juniorii clujeni au invadat terenurile de fotbal de la Baza Unirea. “Amatorii” din scolile orasului, dar si “profesionistii” de la cluburile calificate la turneul zonal aveau o singura certitudine: victoria! Odata cu primele meciuri a aparut si zumzetul de pe margine: incurajari, aplauze, strigate de bucurie, dezamagiri, toate amestecate cu sfaturile antrenorilor. La sfarsitul zilei, scolile isi cunosteau calificatele in optimi, iar pentru cluburi se stiau deja echipele din semifinale. Spectatorii veniti sa isi urmareasca favoritii au avut parte de concursuri si tombole cu premii oferite de Danone, Pepsi si EuropaFM, de meciuri spectaculoase si chiar de un moment cand natura s-a impotrivit “furtunos”, intrerupand meciurile juniorilor clujeni.

Duminica, odata cu fazele eliminatorii, au fost stabilite si calificatele la turneul final de la Timisoara: Scoala “Ion Agarbiceanu” si Universitatea Cluj. Primele trei echipe clasate in fiecare dintre cele doua turnee (scoli si cluburi) au fost premiate de fostele glorii ale fotbalui clujean: Remus Vlad, Marius Popescu, Remus Campeanu, Cristi Dulca si Alin Minteuan. Jucatorii remarcati ai competitiei au primit cate un premiu individual; Vlad Muresan (Scoala “Ion Agarbiceanu”) a fost desemnat cel mai bun portar, iar Alex Pop (Scoala “Ion Agarbiceanu”) cel mai bun jucator pentru competitia scolilor. “Sepcile rosii” au strans trei premii individuale: cel mai bun portar – Andrei Cristea, cel mai tehnic jucator – Oliviu Morutan si cel mai bun jucator – Marco Dulca, premiat chiar de catre tatal sau, Cristi Dulca. Golgheterul competitiei a fost desemnat Orosz Georgo de la LPS Satu-Mare.

Supoterii cei mai infocati au fost si ei premiati, acestia dovedindu-se a fi cei ai Liceului Mihai Eminescu, chiar daca echipa lor a pierdut in sferturile de finala ale competitiei.

Cupa Hagi Danone merge mai departe cu etapa a doua, cea de la Constanta: 2-3 aprilie, pe terenurile de la Palatul Copiilor.

 

 

Comentariile sunt inchise.