Prima pagina > Stiri > Acasa, la “Rege”!

Aboneaza-te la RSS


Acasa, la “Rege”!

4.04.2011

Sub privirile lui Gheorghe Hagi, echipa Academiei de fotbal care ii poarta numele a reusit sa castige finala etapei Constanta, invingand in finala pe Luceafarul Braila. Alaturi de juniorii “Regelui”, la Timisoara vor merge si elevii Scolii 29 din Constanta care au reusit sa se impuna in turneul rezervat scolilor.

Gheorghe Hagi a premiat duminica echipele castigatoare precum si pe jucatorii remarcati ai turneului. In competitia cluburilor, din cele 4 premii individuale oferite, 3 au revenit juniorilor de la Academie: Alexandru Matan – cel mai bun jucator, Roberto Stefan – cel mai tehnic jucator si golgheterul competitiei, Cristian Magerusanu. Desi a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, Ionut Gurau de la Luceafaru Braila nu a reusit sa opreasca avalansa de goluri din finala.

Unul dintre secretele calificarii Scolii 29 a fost Eduard Rusu, declarat cel mai bun portar al turneului. Titular in toate meciurile echipei sale, Eduard l-a avut in fata pe golgheterul turneului, Madalin Anton, acesta nereusind sa isi ajute echipa, Scoala Murfatlar, sa castige finala.

Cupa Hagi Danone merge in continuare la Craiova unde sunt asteptate cele mai bune echipe de juniori din zona Olteniei. Gazda va fi Scoala de Fotbal “Gica Popescu” in zilele de 9 si 10 aprilie.

Rezultate si fotografii de la Constanta puteti gasi pe www.cupahagidanone/etape, dar si pe Facebook si Hi5.com.

Comentariile sunt inchise.