Prima pagina > Stiri > Acasa la Gabi Torje!

Aboneaza-te la RSS


Acasa la Gabi Torje!

10.04.2014

La sfarsitul acestei saptamani Cupa isi aduna echipele pe malul Begai, “acasa” la Gabi Torje. Liceul cu Program Sportiv “Banatul” din Timisoara va fi gazda celei de-a patra etape a Cupei Hagi Danone.

Terenurile de fotbal din umbra stadionului “Dan Paltinisanu” vor fi punctul de adunare pentru cele sase echipe calificate: LPS Banatul Timisoara, CS Pandurii Lignitul Tg.Jiu, CSS Caransebes, ACS Luceafarul Drobeta Tr. Severin, CS Atletico Arad si CS Sc.F. Jiul Petrosani.

Meciurile se vor disputa sambata, de la orele 9:00, 12:00 si 17:00 si duminica de la 9:00 (semifinale) si 12:00 (finala). Echipa invingatoare va participa la turneul final de la Constanta (31 mai – 1 iunie) care va desemna echipa calificata la Cupa Mondiala Danone, din Brazilia.

Acum 13 ani, din curtea LPS Banatul pornea o echipa care ajungea pana pe locul 7 al Cupei Mondiale Danone. Unul dintre pustii care jucau pe 1 aprilie 2001, pe Parc des Princes din Paris in culorile Romaniei era chiar Gabriel Torje. Ii asteptam pe pustii de acum sa mearga pe acelasi traseu.

Bafta, baieti!

Comentariile sunt inchise.