Prima pagina > Finala Mondiala > Academia Hagi, cel mai bun rezultat la Danone Nations Cup

Aboneaza-te la RSS


Academia Hagi, cel mai bun rezultat la Danone Nations Cup

19.01.2015

Dupa ce a castigat turneul final de la Constanta fara sa primeasca vreun gol, echipa Academiei Hagi a tinut steagul sus si in Brazilia, la Danone Nations Cup, acolo unde a reusit cea mai mare performanta din istoria participarilor noastre – locul 6 mondial.

Tinerii fotbalisti antrenati de Constantin Falina au facut 3 meciuri perfecte la Sao Paulo in grupe, iar dupa prima zi a competitiei (14 noiembrie), clasamentul o arata pe Romania lidera in grupa ei, cu maximum de puncte si niciun gol primit, dupa meciurile cu Tunisia (3:0), Irlanda (1:0) si Germania (2:0). A urmat meciul cu Italia din optimi si o noua victorie fara gol primit. Golaverajul nostru era 8:0, cu pustii-minune Pitu si Munteanu marcand fiecare de cate 4 ori.

Drumul catre marea finala s-a oprit la meciul cu Japonia din sferturi, unde Romania a cedat cu 0-3, insa nu in fata oricui, ci chiar impotriva viitoarei campioane mondiale. In final, Romania s-a clasat pe locul 6, dupa ce a mai jucat doua meciuri de clasament: o victorie cu 3:1 in fata Indoneziei si o infrangere cu 0:1 impotriva Arabiei Saudite. Astfel, micii nostri campioni au obtinut cea mai buna clasare pentru Romania la Danone Nations Cup, terminand in primele 6 tari ale lumii la mondialul destinat copiilor sub 12 ani.

In 2015, o noua campioana ne va reprezenta la turneul mondial Danone, dupa ce se va impune in finala Cupei Hagi Danone de la Constanta, in perioada 26-31 mai. Le uram succes tuturor echipelor care vor participa la competitie si speram intr-o noua clasare cat mai sus in topul mondial.

 

 

Comentariile sunt inchise.