Prima pagina > Stiri > Academia Hagi castiga pentru a treia oara la rand Cupa Hagi Danone!

Aboneaza-te la RSS


Academia Hagi castiga pentru a treia oara la rand Cupa Hagi Danone!

1.06.2016

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10-12 ani, a avut intre 26 si 29 mai Turneul Final al celei de-a saptea editii. Pe terenurile Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” din Constanta, cei mai buni pusti ai Romaniei au jucat pentru trofeul cel mare si sansa de a reprezenta Romania la “Mondialul pustilor”, Danone Nations Cup.

12 echipe (6 scoli si 6 cluburi) au participat la ultima faza a competitiei, iar finala s-a decis la penalty-uri; Academia Hagi (grupa 2004) a invins-o pe  ACS Kinder Sangeorgiu de Mures cu scorul de 7-5 (2-2 in timpul regulamentar). Ambasadorul competitiei, Gheorghe Hagi, si Directorul General Danone, Adrian Pascu, au oferit copiilor trofee, medalii, diplome si cadouri. Podiumul l-au completat copiii de la ACS Viitorul Junior Cluj.

Dupa intalnirea cu Hagi, cei 12 copii campioni vor imbraca tricourile Romaniei la Danone Nations Cup in toamna, cand vor juca la Paris pentru titlul suprem alaturi de alte 31 de mici nationale. Acolo il vor cunoaste si pe ambasadorul mondial al competitiei, Zinedine Zidane. Academia Hagi a jucat pentru Romania si la Cupa Natiunilor Danone din Maroc, anul trecut. Cea mai buna clasare tot pustii lui Hagi au obtinut-o: acum doi ani, locul 6 la turneul din Brazilia.

La Turneul Final al Cupei Hagi Danone, cei 144 de pusti prezenti nu doar ca au vazut ce inseamna o competitie profesionista, dar au si invatat principiile unui stil de viata sanatos exact ca al sportivilor pe care ii au ca idoli. Copiii au participat la un curs interactiv de nutritie, unde consultantul in nutritie Cristi Margarit le-a facut o prezentare despre alimentatie si hidratare. La final, micii sportivi au fost testati din “materia” predata si au castigat mingi semnate de Hagi.

Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:

www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficiala de facebook a competitiei

#CHD2016 #credeinvisultau

Despre Danone Romania

Urmând misiunea de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, Danone este lider în domeniul produsele lactate proaspete, structurându-și afacerea pe patru linii de business: produse lactate, apă îmbuteliată, alimentație specială pentru bebeluși șinutriție medicală.

Danone a făcut primul pas pe piață în Barcelona încă din 1919, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca leac pentru infecțiile intestinale care afectau în special copiii. Astăzi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete, gustoase și nutritive.

În România, Danone este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu peste 90 de sortimente, realizate în majoritate în fabrica din București. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.

 

 

Comentariile sunt inchise.